Menu

Йога – Здраве и Красота

Споделете

GBO_0579

Здравейте приятели,

С наближаването на пролетта решихме да Ви предложим една различна и интересна програма, с която да подобрите вашето физическо и ментално здраве. Хотел “Перун Лодж” Банско Ви провокира да се включите в най-новата му програма за укрепване на духа и тялото, която ще се проведе в дните между 18.04 и 21.04.2014 г. и да се заредите с положителни емоции и енергия. Програмата ще включва практики по ЙОГА с опитен инструктор, за начинаещи и напреднали, вегетарианско меню в ресторанта на хотела, което ще освободи тялото Ви от излишните токсини и ще ви покаже нов подход към здравословното хранене. Практиките са отворени за хора с минимални или никакви познания по йога и целта им е да обогатят културата ви за този начин на живот. Предвидени са разходки в планината с професионален водач, лекции и коментари на тема “Ползи, ограничения и анатомичен фокус върху асаните”, Пранаяма-дихателни техники, които “пречистват мозъка”, релаксират ума и тялото, подобравят качеството на съня и имат отслабващ ефект върху мазнините на корема.

Цената е 135 лв. на човек при двойно настаняване и 201 лв. при единично настаняване и включва:

  • три нощувки в хотел “Перун Лодж” Банско
  • закуска, обяд и вечеря в ресторанта на хотела по специално изготвено вегетарианско меню
  • практики по йога
  • ползване на СПА центъра на хотела включващо сауна, парна баня, фитнес, плувен басейн и зона за релакс
  • паркинг
  • интернет в общите части на хотела

За тези от вас, които желаят да се поглезят със СПА процедури, сме предвидили специални СПА пакети на атрактивни цени. Погрижили сме се и за вашето здравословно хранене и програма, като всеки, който желае може да му бъде изготвена такава срещу допълнително заплащане лично от нашият инструктор.

За инструктора:

Щеляна Керчева е сертифициран йога инструктор както в България така и в чужбина, регистрирана в международният йога алианц, изучавала Ащанга йога в Майсор – Индия. С богат опит в Хата йога, внимателен инструктор, който ще ви накара да се почувствате комфортно по време на класовете и ще ви даде ценни насоки за вашата практика, като ще ви обясни в детайли позите и ефектите от тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *